Wilma Abramsson och Therese Öborn målskyttar när IF Mölndal fotboll vände mot Öset

I halvtid var Öset i ledningen med 1–0 på Heden.

|
Ösets BK dam förlorade mot IF Mölndal Fotboll dam

Men IF Mölndal fotboll vände – och vann. Till slut blev det 1–2 i matchen i division 4 Göteborg A dam i fotboll.

– Öset ville mer från början och ledde rättvist i halvlek. I andra tog vi över och har flera bra målchanser. Jag tycker att vi till slut vinner rättvist i en jämn match. Alltid skönt med tre poäng, tyckte IF Mölndal fotbolls tränare Anders Winckler, efter matchen.

Wilma Abramsson blev matchhjälte med sitt avgörande 2–1-mål efter 58 minuter.

Öset gjorde första målet. Pernilla Johansson slog till, redan i 15:e minuten. I 55:e minuten nätade Therese Öborn, och kvitterade för IF Mölndal fotboll.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Wilma Abramsson och avgjorde matchen. Därmed hade IF Mölndal fotboll vänt matchen.

Öset har två vinster och tre förluster och 8–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan IF Mölndal fotboll har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 12–7 i målskillnad.

Resultatet innebär att Öset ligger kvar på sjunde plats och IF Mölndal fotboll på tredje plats i tabellen.

Nästa motstånd för IF Mölndal fotboll är Öjersjö. Lagen möts torsdag 6 juni 18.45 på Åbyvallen.