Stark seger för Balltorp i toppmatchen mot Björkö

Det var två topplag som möttes i division 4 Göteborg B herr i fotboll på lördagen. Och det slutade med seger för bortalaget Balltorp, som besegrade Björkö med 4-3 (1-3) i tidiga seriefinalen.

ANNONS
|

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Björkö är i fortsatt serieledning, och Balltorp på andra plats.

– Jag minns inte senast jag var med om en såhär go seger. Underläge 1-3 tidigt i matchen, mot ett tufft och fysiskt Björkö som inför matchen hade fem insläppta på sju matcher, och 19 poäng på det. Vi går in i andra halvlek med en otroligt bra karaktär och inställning, det är tydligt att vi verkligen trodde på att en comeback var möjlig. En väldigt väl genomförd andra halvlek resulterar i tre mål framåt, varav det avgörande segermålet kommer i matchens sista minutrar. Det var lätta steg tillbaka till Götet efteråt kan man ju lugnt säga. Nu laddar vi batterierna inför nästa match, kommenterade Balltorps tränare Bawan Mohideen efter matchen.

ANNONS

Segern var Balltorps femte på de senaste sex matcherna.

Efter den första halvleken stod det 3-1 till Björkö och när domaren blåste av matchen hade Balltorp vänt till 4-3.

Anton Nordbye gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Max Elgeskog och Martin Schölin, målen för Björkö gjordes av Buster Botters Dahlöf, Christoffer Karlsson Gissleholm och Theo Kornbakk.

I nästa omgång har Balltorp Mossen borta på Mossens IP, lördag 11 september 15.30.

ANNONS