Segerraden förlängd för Lindome – besegrade Tvååker

3–1 (2–0) blev resultatet när Lindome och Tvååker möttes på Lindevi IP på lördagen. I och med detta har Lindome tre raka segrar i Ettan södra herr i fotboll, och efter den tuffa perioden är Lindome nu i riktigt bra form.

|

Matchen förblev jämn målmässigt till Lindome tog ledningen i 37:e minuten, genom Alexander Nilsson.

Lindome ökade också ledningen till 2–0 strax före halvtidsvilan, genom Robert Lipovac. Med sju minuter kvar att spela ökade Lindome ledningen genom Robert Lipovac.

Reduceringen till 3–1 kom med två minuter kvar att spela, när Johan Andersson gjorde mål för Tvååker. Mer än så blev det dock inte för Tvååker.

Lindome ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Tvååker är på fjärde plats.

Lindome tar sig an Utsikten i nästa match borta lördag 25 september 13.00.