Ny förlust för Gothenburg W – tunga sviten förlängd mot Näset

Fredags match på Näset Yuncture Arena blev den åttonde raka utan seger för Gothenburg W när laget mötte Näset i division 4 Göteborg B herr i fotboll.

|
Näsets SK vann mot Gothenburg West Football Club

Slutresultatet blev 4–2 (1–1) till Näset.

Näset startade matchen bäst och tog ledningen. Dennis Strandberg slog till, redan i sjätte minuten.

Gothenburg W kvitterade till 1–1 i 16:e minuten, när Mozamil Esmaty hittade rätt. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Berin Hadzic och gav Gothenburg W ledningen.

I 63:e minuten nätade Dennis Strandberg ännu en gång, och kvitterade för Näset.

Näset tog ledningen bara fem minuter senare genom Dennis Strandberg som med målet fullbordade sitt hattrick.

Tre minuter senare var det William Rosberg som såg till att Näset ökade ledningen till 4–2. Det fastställde slutresultatet till 4–2.

Näset har en stark form med fyra segrar och en oavgjord och 15–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Gothenburg W har fem förluster och 7–24 i målskillnad.

Näset stannar därmed i serieledning, och Gothenburg W på elfte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Gothenburg W är Gårda. Lagen möts söndag 25 augusti 14.15 på Förbovallen.