Det blir hockeyfest både i Kållereds ishall och Åby ishall under de kommande dagarna när turneringen TV-pucken ska avgöras. Arkivfoto: Linus Olsson.

Nu brakar årets hockeyfest loss

För första gången på 30 år arrangeras slutspelet i TV-pucken i Göteborgsområdet. I dag onsdag klockan 18.00 släpps de första puckarna i Kållered och Åby ishallar.

Många är de hockeytalanger som vandrat framåt genom att spela TV-pucken. Och nu kan Mölndalsborna se den klassiska turneringen med matcher i Kållereds ishall och Åby ishall med start i dag onsdag. KSK ser det som en jättechans att få synas i Hockeysverige.

– Det här är ett sätt för oss att visa upp vår förening mot de andra distrikten i Sverige, säger hockeysektionens ordförande Stephan Andersson.

Torsdagen är dock sista dagen i Kållereds ishall. Festligheterna fortsätter däremot i Åby ishall även över helgen eftersom matcherna om platserna 13 till 16 ska avgöras där utöver gruppspelet som även där börjar i dag onsdag.

– Det är fantastiskt kul att vi som förening kan hjälpa till och arrangera detta. TV-pucken är något alla hockeyspelare drömmer om, säger Petra Carlgren, ordförande i Mölndal hockey.

En av spelarna i Göteborgslaget kommer från Mölndal hockey och deras J18-lag. Han heter William Henriksson.

Christopher Kullenberg Rothvall

031-86 84 21

sport@molndalsposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar