Mål av Fabian Baniameri och Hannes Simonsson – men förlust för Dalen/Krokslätt

Dalen/Krokslätt blev besegrade av Gårda på hemmaplan i division 4 Göteborg B herr i fotboll, där matchen på fredagen slutade 2–3 (0–0).

|
Dalen/KFF förlorade mot Gårda BK

– Den suraste hittills. Att tappa 2-0 till 2-3 och detta på övertid är horribelt. Tycker vi gör det bra hela matchen men sedan viker vi ner oss totalt. Att få ut noll poäng av detta är allt annat än rättvist, men all heder till Gårda som trycker på tills domaren blåser av, kommenterade Dalen/Krokslätts tränare Daniel Dewerud.

Jakob Helldén slog till på övertid och blev matchhjälte med sitt 3–2-mål.

Inget av lagen lyckades göra mål under första halvlek, men efter pausen slog Fabian Baniameri till och gav Dalen/Krokslätt ledningen.

I 55:e minuten slog Hannes Simonsson till på straff, och gjorde 2–0. Därefter inleddes dock Gårdas vändning.

Gårdas Emil Ursholm gjorde 2–1 i 70:e minuten.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Linus Skålberg Lindström slog till och gjorde mål på straff för Gårda.

Det matchavgörande målet för Gårda kom direkt därefter när Jakob Helldén på övertid gjorde 2–3. Därmed hade Gårda vänt matchen.

Det här var Dalen/Krokslätts andra uddamålsförlust den här säsongen.

För Gårda gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Dalen/Krokslätt är på elfte plats.

Nästa motstånd för Dalen/Krokslätt är Hovås/Billdal. Lagen möts onsdag 15 maj 18.30 på Hovåsvallen.