Lindome vann borta mot Västra Frölunda

Lindome hade ledningen i halvtid mot Västra Frölunda på bortaplan på lördagen.

|
Västra Frölunda IF förlorade mot Lindome GIF

Och 2–0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3–0 i matchen i division 2 västra Götaland herr i fotboll.

– Vi är det bättre laget idag. Spelar bra både offensivt och defensivt, välförtjänt seger, tyckte Lindomes tränare Adam Reggiani, efter matchen.

Lindome började bäst och gjorde 0–1 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Noah Mannerström Egvik till.

Lindome ökade ledningen till 0–2 tidigt i matchen, genom Emil Karlsson, i 13:e minuten. I 85:e minuten gjorde Alex Rasheed också 0–3.

Lindomes nya tabellposition är åttonde plats, medan Västra Frölunda är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Lindome är Husqvarna. Lagen möts lördag 21 september 14.00 på Vapenvallen.