Lindome tappade ledning och fick se sig besegrat

Lindome spelade bra och ledde med 1–0 efter första halvlek i matchen i division 2 västra Götaland herr i fotboll mot Husqvarna på Lindevi IP.

|
Lindome GIF förlorade mot Husqvarna FF

Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det förlust, 2–3, för Lindome.

Lindome startade matchen bäst och tog ledningen. Socras Lutonda Luzayadio gjorde målet, redan i nionde minuten. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Filston Mawana träff på straff och kvitterade för Husqvarna.

Adam Rubin gav Husqvarna ledningen med knappa kvarten kvar.

Klevis Galabri ökade Husqvarnas ledning i 80:e minuten.

Bara fem minuter senare var det Hugo Hedén som såg till att Lindome reducerade till 2–3. Fler mål än så blev det inte för Lindome.

Det här betyder att Husqvarna leder serien, och Lindome är på sjätte plats. Noteras kan att Husqvarna sedan den 17 maj har avancerat fem placeringar i tabellen.

Nästa motstånd för Lindome är Bergdalen. Lagen möts fredag 7 juni 19.30 på Lindevi IP.