Lindome och Oskarshamn kryssade efter svängig match

Lindome tog emot Oskarshamn hemma på Lindevi IP på lördagen. I första halvlek var det Lindome som tog greppet om matchen, med en 1–0-ledning. Men i andra halvlek kom Oskarshamn in i matchen. Laget hämtade i kapp underläget, och matchen i division 1 södra herr slutade 2–2.

Hemmalagets båda mål gjordes av Fredrik Johansson Zanjanchi, medan Amer Eriksson Ibragic och Bubacarr Jobe gjorde gästernas mål.

Lindome har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Oskarshamn har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Lindomes tredje oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Lindome ligger kvar på tolfte plats och Oskarshamn på 13:e plats i tabellen.

I nästa omgång har Lindome Olympic hemma på Lindevi IP, lördag 17 september 13.00.