Att Kålleredsmålvakten Markus Karlsson lyckades stoppa en straff hjälpte inte, laget åkte på en förlust hemma mot Töreboda under söndagen. Foto: Petter Ullberg.

KSK förlorade bottenstriden

Kållereds bekymmer i hockeytvåan fortsätter. Under söndagen åkte laget på säsongens sjunde förlust i en av lagets viktigaste matcher.

Läs mer: Rosén räddade poängen

Det var hemma mot bottenlaget Töreboda HF som Kållered åkte på pumpen under söndagen med siffrorna 2–5. Det efter att laget släppte in tre mål i den första periodens andra hälft.

I den andra tände Jesper Lundgren hoppet för Kållered genom att göra 1–3 tidigt. Men bara minuter senare ökade gästerna på till 1–4. Christer Rönnbacke såg dock till att Kållered åter kom på banan genom att göra 2–4. Även målvakten Markus Karlsson såg till att hålla sitt lag med i matchen inför den tredje genom tt rädda en straff i slutet av perioden.

Men trots det blev det ingen mirakelvändning på matchen i den tredje perioden. Gästerna tryckte in sitt femte mål för kvällen redan efter två minuter, vilket fick luften att gå ur Kållered. Laget orkade inte resa sig och fick se sig bli besegrade i den så viktiga bottenmatchen. Genom förlusten ligger nu Kållered sist i tabellen.

På onsdag ställs laget inför nästa utmaning, då genom bortamatchen mot Ulricehamns IF som ligger på andra plats i serien.

Christopher Kullenberg Rothvall

031-86 84 21

sport@molndalsposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar