Kryss på övertid för Kållered mot Gårda

På övertid slog Liam Raudsepp till och gjorde 4–4.

|
Kållered SK spelade lika mot Gårda BK

Det räddade en poäng för Kållered i mötet med Gårda i division 4 Göteborg B herr i fotboll på Kållered Sportcenter. Bortalaget hade ledningen med 3–4 i slutet av matchen, men Raudsepps fullträff för Kållered gjorde att matchen på lördagen slutade oavgjort.

– Den märkligaste matchen vi spelat på många år. I första halvlek spelar vi bra fotboll och skapar otroligt många heta chanser för att göra tio mål. Men i halvlek står det 2-1 till Gårda. Helt otroligt. I andra halvlek är det mer jämnt och vi lyckas inte vända på steken helt utan får nöja oss med en poäng, kommenterade Kållereds assisterande tränare Henrik Lunde.

Kållered startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Jakob Eriksson slog till, redan i 14:e minuten.

Gårda kvitterade till 1–1 i 38:e minuten, när Max Carlsson slog till.

Gårda tog också ledningen i slutminuterna av första halvlek, genom Linus Skålberg Lindström. Det dröjde till den 71:a minuten innan Linus Skålberg Lindström ökade ledningen.

Niklas de Broen reducerade för Kållered i 76:e minuten.

Först med fem minuter kvar att spela kvitterade Kållered genom Lukas Lindberg.

Ledningsmålet till 3–4 kom med en minut kvar att spela, när Sham Araya slog till och gjorde mål för Gårda.

Kållered kvitterade till 4–4 bara en minut senare genom Liam Raudsepp. Det fastställde slutresultatet till 4–4.

Kållered har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 19–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Gårda har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 12–14 i målskillnad. Det här var Kållereds fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Med två omgångar kvar är Kållered på femte plats i tabellen, medan Gårda är på nionde plats.

Nästa motstånd för Kållered är Hällesåker. Lagen möts tisdag 1 oktober 20.15 på Kållered Sportcenter.