Kållered SK är nu bara en seger från att ta hem division 4. Arkivfoto: Petter Ullberg

Kållered bjöd på överkörning

Det blev seger med hela 5–0 för Kållered SK under torsdagens fight i fyran hemma mot Mölnlycke-Sjövalla IS FK. Därmed är laget bara en vinst från att bli klara seriesegrare.

Det är bara Göteborgs FF som kan hota Kållered SK om seriesegern i division 4 just nu, det trots att det återstår fyra omgångar för det blåvita laget. Senaste segern fixade laget hemma på Kållered sportcenter under torsdagen genom en storseger över mittenlaget Mölnlycke-Sjövalla IS FK med 5–0. Första målet gjorde Niklas de Broen redan i matchens första minut. Därefter utökade Alexander Levinsson till både 2–0 och 3–0 innan Mikael Oscander gjorde 4–0 i inledningen av andra. Max Elgeskog stängde butiken i 89:e minuten.

Kållered leder fyran på 46 poäng, 14 före Göteborgs FF som har en match mer kvar att spela och som därmed fortsatt har chans att gå om Kållered. Göteborgs FF har fem matcher kvar, Kållered fyra. I nästa omgång, fredagen den 9 september, ställs Kållered mot mittenlaget KF Velebit. Seger där och seriesegern är klar.

Christopher Kullenberg Rothvall

031-86 84 21

sport@molndalsposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar