Johanna Nihlstrand nätade i Mölndal B:s förlust

Mölndal B förlorade på bortaplan i division 5 Göteborg dam i fotboll mot Ruddalen, med 1–3 (1–2).

|
SG Ruddalen IF vann mot IF Mölndal Fotboll dam

– Ja, vad ska man säga? Det laget som gör flest mål vinner en match, och det gjorde SG Ruddalen idag. Bara att gratulera. Vi får glömma det här och se framåt, kommenterade Mölndal B:s ledare Anders Winckler.

Ruddalen startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara tre minuter slog Rut Lindén Sarcevic till.

Mölndal B kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Johanna Nihlstrand, i sjunde minuten.

Ruddalen tog ledningen på nytt i 19:e minuten, när Una Fjell hittade rätt. I den 70:e minuten fick Ruddalen Rut Lindén Sarcevic utvisad, och under de sista 20 minuterna fick laget spela med en spelare mindre.

3–1-målet kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Elin Noble slog till och gjorde mål. 3–1-målet blev matchens sista.

För tabellens utseende betyder det här att Ruddalen ligger på tolfte plats medan Mölndal B har åttondeplatsen.

Nästa motstånd för Mölndal B är Gais. Lagen möts söndag 8 september 15.15 på Åbyvallen.