Jitex BK tappade ledning och fick se sig besegrat

Jitex BK spelade bra och ledde med 1–0 efter första halvlek i matchen i Elitettan i fotboll mot Sunnanå på Åbyvallen.

|
Jitex BK förlorade mot Sunnanå SK

Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det förlust, 1–2, för Jitex BK.

Segermålet för Sunnanå var ett självmål efter 66 minuter.

Jitex BK gjorde första målet. Olivia Alcaide slog till, redan i tolfte minuten. Med en halvtimme kvar att spela fick Sandra Jakobsen träff och kvitterade för Sunnanå.

Sunnanå tog ledningen i 66:e minuten.

Jitex BK har två vinster, en oavgjord och två förluster och 8–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sunnanå har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 9–6 i målskillnad.

För Jitex BK gör resultatet att laget nu ligger på tionde plats i tabellen, medan Sunnanå är på nionde plats.

Nästa motstånd för Jitex BK är Malmö FF. Lagen möts onsdag 19 juni 19.00 på Malmö Stadion.