IF Mölndal fotboll vann mot Näset efter Josefine Öhrnells två mål

Det blev IF Mölndal fotboll som gick segrande ur mötet med Näset i division 3 Göteborg dam i fotboll på hemmaplan, med 4–3 (2–2).

|

– Vi började bra och tog en rättvis ledning. Sedan slappnade vi av och tappade spelet. Men vi kämpade vidare och hela laget visar bra karaktär. Kul att unga spelare kommer in och gör jättebra ifrån sig. Alltid skönt att vinna jämna matcher, tyckte IF Mölndal fotbolls tränare Anders Winckler, efter matchen.

Segermålet för IF Mölndal fotboll stod Johanna Nihlstrand för på tilläggstid.

IF Mölndal fotboll började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Josefine Öhrnell till.

IF Mölndal fotboll ökade ledningen till 2–0 tidigt i matchen, genom Maja Eklund, i 13:e minuten.

Näset reducerade till 2–1 tidigt i matchen, genom Pascale Sandberg, i 14:e minuten.

Näset kvitterade till 2–2 i 39:e minuten, när Pascale Sandberg ännu en gång hittade rätt. I 65:e minuten nätade Josefine Öhrnell på nytt, och gav IF Mölndal fotboll ledningen.

I 75:e minuten kvitterade Molly Broljung för Näset.

Det matchavgörande målet kom på tilläggstid, när Johanna Nihlstrand slog till och gjorde 4–3 för IF Mölndal fotboll.

I nästa omgång har IF Mölndal fotboll Torslanda borta på Torslandavallen, söndag 16 april 12.15.