IF Mölndal fotboll vände och vann mot Härlanda

IF Mölndal fotboll låg under med 1–2 efter första halvleken i division 6 Göteborg C herr i fotboll mot Härlanda på Heden.

|
FC Härlanda förlorade mot IF Mölndal Fotboll

Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 4–2 för bortalaget IF Mölndal fotboll.

– Vår första halvlek är direkt dålig, men vi visar styrka och moral genom att prestera en mycket bättre andra halvlek. Vi dominerar klart i andra halvlek och vinner rättvist, kommenterade IF Mölndal fotbolls tränare Nicklas Sernevall.

Härlanda startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara tre minuter slog Henrique Souza Boturão till.

IF Mölndal fotboll kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Lucas Carlsson, i sjätte minuten.

Härlanda tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Jonathan Svedberg. I 54:e minuten nätade Alvar Carlzon, och kvitterade för IF Mölndal fotboll.

Hugo Johansson gjorde dessutom 2–3 i 67:e minuten.

2–4-målet kom på stopptid, när Erik Forshamn slog till och gjorde mål. Därmed hade IF Mölndal fotboll vänt matchen.

Med tre omgångar kvar är Härlanda på elfte plats i tabellen, medan IF Mölndal fotboll är på tredje plats.

Nästa motstånd för IF Mölndal fotboll är Härryda. Lagen möts fredag 11 oktober 18.45 på Åbyvallen.