IF Mölndal fotboll rivstartade – och vann mot Donsö

Det tog två minuter.

|
IF Mölndal Fotboll dam vann mot Donsö IS dam

Sen gjorde Wilma Abramsson 1–0 för IF Mölndal fotboll som tog greppet om hemmamatchen mot Donsö på söndagen. Matchen i division 4 Göteborg A dam i fotboll slutade 5–1.

– Första halvlek var jämnare än 3-1. I andra förtjänar vi segern, tyckte IF Mölndal fotbolls tränare Anders Winckler, efter matchen.

Segern var IF Mölndal fotbolls fjärde på de senaste fem matcherna.

IF Mölndal fotboll startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara två minuter slog Wilma Abramsson till.

IF Mölndal fotboll gjorde också 2–0 i 19:e minuten, när Wilma Abramsson på nytt slog till.

IF Mölndal fotboll gjorde också 3–0 strax före halvtidsvilan, genom Fadila Topic.

Donsö reducerade till 3–1 alldeles före halvtidspausen, genom Alma Åström. I 67:e minuten nätade Lisa Billman, och gjorde 4–1.

Lisa Billman, återigen, ökade IF Mölndal fotbolls ledning med knappa kvarten kvar.

IF Mölndal fotbolls nya tabellposition är tredje plats, medan Donsö är på nionde plats.

Nästa motstånd för IF Mölndal fotboll är Göteborgs FF B. Lagen möts torsdag 19 september 19.45 på Majvallen.