Halvtidsledning blev bara en poäng – när Lindome gästade Sävedalen

I halvtid hade Lindome skaffat sig en ledning med 2–0 i mötet borta mot Sävedalen i division 2 västra Götaland herr.

|
Sävedalens IF herr spelade lika mot Lindome GIF

Men i andra halvlek vaknade hemmalaget. Till slut blev det oavgjort i fredagens match, 2–2.

Lindomes tränare Adam Reggiani kommenterade matchen:

– Vi gör som vi gjort de senaste matcherna, äger första halvlek och ger bort andra halvlek. Vi missar klara målchanser och de sätter sina, då vinner man inte matcher. Vi får kämpa vidare.

Ihab Naser och Morris Nilsson gjorde Sävedalens mål, medan Abdullahi Dirir och Salifu Manneh stod för gästernas målgörande.

I tabellen innebär det här att Lindome nu ligger på fjärde plats. Sävedalen är på elfte plats.

Nästa motstånd för Lindome är Varbergs GIF. Lagen möts torsdag 20 juni 19.00 på Lindevi IP.