Hällesåkers tunga svit fortsätter – 0–4 mot IK Virgo

Det räcker inte hela vägen till seger för Hällesåker.

|
Hällesåker IF förlorade mot IK Virgo

Det står klart efter 0–4 (0–1) hemma mot IK Virgo. Det var Hällesåkers åttonde match i rad utan seger i division 4 Göteborg B herr i fotboll.

Hällesåkers tränare Edmond Shala kommenterade matchen:

– Inte så mycket att säga återigen. Vi spelar bra i första halvlek och är med i matchen. Men vi åker tyvärr på en utvisning och då tappar vi allt. Återigen så får vi jobba i uppförsbacke och då ser det ut som det gjort i alla matcherna vi spelat hittills.

Matchen var mållös till IK Virgo tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Casper Jonasson.

I den 35:e minuten fick Hällesåkers Karl-Magnus Dahlén rött kort. Direkt efter pausen slog Calle Ekdahl till och ökade IK Virgos ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Jonathan Pfeiffer och ökade ledningen för IK Virgo.

Till slut kom också 0–4 genom Jonathan Pfeiffer i 79:e minuten. 0–4-målet blev matchens sista.

Hällesåker har fem förluster och 1–19 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan IK Virgo har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 8–8 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att IK Virgo nu ligger på sjätte plats. Hällesåker är på tolfte och sista plats.

Nästa motstånd för Hällesåker är Fässberg. Lagen möts lördag 1 juni 12.15 på Åbyvallen.