Fässberg segrade mot Dalen/Krokslätt på Åbyvallen

Fässberg tog greppet om hemmamatchen mot Dalen/Krokslätt på söndagen redan före paus.

|
Fässbergs IF vann mot Dalen/KFF

Och i andra halvlek utökades 2–0-ledningen och matchen i division 4 Göteborg B herr i fotboll slutade 4–1.

– Otroligt skön och rättvis seger. Jag tycker vi gör det vi ska och bevisar att vi är snäppet vassare. Väl utförd match, kommenterade Fässbergs ledare Nichlas Cox efter matchen.

Dalen/Krokslätts tränare Daniel Dewerud tyckte till om matchen:

– Slarvig första halvlek, kliver ut i andra med ett bra go men sedan dör matchen helt när vi blir en man mindre. Vi får skylla oss själva.

Fässberg startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Emrik Henriksson slog till, redan i 13:e minuten.

Laget gjorde också 2–0 strax före halvtidsvilan, genom Darin Midhat Sabir. Direkt efter pausen ökade Martin Schölin Fässbergs ledning.

I den 51:a minuten fick Dalen/Krokslätt Ninos Shamoun utvisad.

Reduceringen till 3–1 kom med fyra minuter kvar att spela, när Hannes Simonsson slog till och gjorde mål för Dalen/Krokslätt. Men mer än så orkade Dalen/Krokslätt inte med.

4–1-målet för Fässberg kom direkt därefter när Carl Nilsson i 92:a minuten gjorde mål.

För Fässberg gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Dalen/Krokslätt är på elfte plats.

Nästa motstånd för Fässberg är Näset. Lagen möts torsdag 20 juni 18.45 på Åbyvallen. Dalen/Krokslätt tar sig an Sandarna borta onsdag 19 juni 20.15.