Efter förlustraden: Seger igen för Lindome – 3–1 mot Västra Frölunda

Inför matchen var facit fem raka förluster i division 2 västra Götaland herr i fotboll. Hemma mot Västra Frölunda bröts den tuffa sviten för Lindome. Det blev 3–1 (2–0) i matchen på torsdagen.

|

Lindome startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Robert Lipovac slog till, redan i sjunde minuten.

Lindome gjorde också 2–0 i slutet av första halvleken, genom Idris Abdi. Direkt efter pausen gjorde Yaqub Finey mål och reducerade åt Västra Frölunda. Mer än så blev det dock inte för Västra Frölunda.

3–1-målet kom med en minut kvar att spela, när Robert Lipovac återigen slog till och gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 3–1.

Det här betyder att Västra Frölunda ligger på sjunde plats i tabellen, och Lindome är på nionde plats.

I nästa omgång har Lindome Nässjö hemma på Lindevi IP, tisdag 27 juni 20.00.