Efter åtta förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Gothenburg W

Matchen mellan Gothenburg W och Gårda på Förbovallen slutade 4–4 (2–2).

|
Gothenburg West Football Club spelade lika mot Gårda BK

Ett skönt trendbrott för Gothenburg W, även om det inte blev seger. Laget hade före söndagens hemmamatch åtta förluster i rad i division 4 Göteborg B herr i fotboll.

Gothenburg W gjorde första målet. Adis Gibanica gjorde målet, redan i nionde minuten.

Gårda kvitterade till 1–1 i 16:e minuten, när Saeed Omar hittade rätt.

Gothenburg W tog ledningen bara sex minuter senare ännu en gång genom Adis Gibanica.

Fyra minuter senare var det Abdul Nafiwu Issahak som såg till att Gårda kvitterade till 2–2. Direkt efter pausen ökade Rasmus Tengfjord Gårdas ledning.

I 52:a minuten nätade Rasmus Tengfjord på nytt, och gjorde 2–4.

Semir Aganspahic reducerade för Gothenburg W med knappa kvarten kvar.

Och med fem minuter kvar att spela kvitterade Gothenburg W genom Nedim Hiros. Det fastställde slutresultatet till 4–4.

Gothenburg W har en oavgjord och fyra förluster och 10–22 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Gårda har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 13–8 i målskillnad. Det här var Gothenburg W:s tredje oavgjorda match den här säsongen.

Gårda ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Gothenburg W är på elfte plats.

Nästa motstånd för Gothenburg W är Hovås/Billdal. Lagen möts fredag 30 augusti 18.30 på Hovåsvallen.