Daniel Eriksson nätade i Hällesåkers förlust

Hällesåker fick se sig besegrat i mötet med Näset på hemmaplan i division 4 Göteborg B herr i fotboll, med 1–2 (0–0).

|

– Marginalerna är inte på vår sida denna matchen. Vi är värda minst en poäng och kommer ta med oss väldigt mycket positivt till nästa match, kommenterade Hällesåkers lagledare Jesper Lönn efter matchen.

Efter en mållös första halvlek tog Näset ledningen i andra halvleken och hemmalaget lyckades inte resa sig.

Hällesåkers mål gjorde av Daniel Eriksson, medan Dennis Strandberg gjorde båda målen för bortalaget.

Det här var Hällesåkers andra uddamålsförlust den här säsongen.

Näsets nya tabellposition är andra plats, medan Hällesåker är på tolfte och sista plats.

Nästa motstånd för Hällesåker är Eriksberg. Lagen möts fredag 16 juni 19.00 på Rosenhill.