Bita Bångens mål räckte inte för Dalen/Krokslätt mot IK Virgo

Dalen/Krokslätt förlorade mötet med IK Virgo hemma med 1–3 (0–0) i division 4 Göteborg B herr i fotboll på lördagen.

|
Dalen/KFF förlorade mot IK Virgo

Dalen/Krokslätts tränare Daniel Dewerud kommenterade matchen:

– Surt. Jämn första halvlek, sen har vi en period på 10 min där vi sover och där torskar vi även matchen. Nya tag nästa helg.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 61:a minuten innan Erik Kerkenberg gav IK Virgo ledningen.

I 67:e minuten nätade Joel Scherman, och gjorde 0–2.

Bara tre minuter senare var det Alexander Bonasoni som såg till att IK Virgo ökade ledningen på nytt, till 0–3.

Reduceringen till 1–3 kom i slutminuterna, med tre minuter kvar att spela, när Bita Bångens slog till och gjorde mål för Dalen/Krokslätt. Fler mål än så blev det inte för Dalen/Krokslätt.

I tabellen innebär det här att IK Virgo nu ligger på fjärde plats. Dalen/Krokslätt är på tolfte och sista plats. Ett fint lyft i tabellen för IK Virgo som så sent som den 22 maj låg på nionde plats.

Nästa motstånd för Dalen/Krokslätt är Fässberg. Lagen möts söndag 16 juni 12.15 på Åbyvallen.