Balltorps FF inledde säsongen med målfest och oavgjort. Tränaren Bawar Mohideen var både nöjd och besviken efteråt. Arkivfoto: Christopher Kullenberg Rothvall

Balltorp räddade poäng i slutminuterna

Målfest och slutminutsdramatik. Årets fotbollspremiär på Förbovallen hade det mesta. Men tränare Bawan Mohideen var inte helt nöjd med 4–4 (1–1) mot Hovås/Billdal.

Balltorps FF var i underläge med två mål med bara ett par minuter kvar av ordinarie tid. Då slog Niclas Sandell och Marcus Nilsen till och fixade reducering och kvittering.

– Man skulle kanske kunna tro att vi var jättenöjda med en poäng eftersom vi låg under med 4–2. Men jag tror jag talar för hela laget när jag säger att vi var ganska besvikna, säger Bawan Mohideen, tränare i Balltorps FF.

Balltorp, som bär ett visst favoritskap i division 5B Göteborg, förde spelet stora delar av matchen. Men framåt var det en del oskärpa i avslutningarna, något som definitivt inte gällde motståndarna.

– Jag tror att de hade sex chanser och gjorde fyra mål. Vi måste jobba vidare med skärpan framåt, men det kommer, säger Bawan Mohideen.

Rent spelmässigt vill Bawan Mohideen ändå ge tummen upp till sina mannar.

– Vi gör en väldigt bra match. Vi dominerar från första minuten och har egentligen bara en dipp sista tio i första halvlek. Detta är något att bygga vidare på, säger han.

De övriga två målskyttarna i Balltorp var Parosh Abdul Mohideen och Mathias Pringle.

Fredrik Hofflander

fredrik.hofflander@molndalsposten.se

031-86 84 23

Relaterade artiklar
Fler artiklar