Tung förlust när Lindome krossades av Floda

Lindome hade riktigt stora problem med Floda i division 3 Västsvenska herr i innebandy, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 2–9 (1–4, 1–1, 0–4).

|

Floda tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 42 sekunder genom Emil Gustafsson, och gick upp till 2–0 innan Lindome svarade.

Innan perioden var över hade Floda ryckt åt sig ledningen med 4–1. Andra perioden slutade 1–1 och ställningen efter två perioder var 5–2.

Floda fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 9–2. Målen i sista perioden gjordes av Martin Elofsson, Viktor Samson Tvrdek, Martin Magnusson och Oskar Nilsson.

Noterbart är att Flodas Martin Elofsson stod för ett mål och tre assists och Oskar Nilsson gjorde två mål och totalt tre poäng.

Floda har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Lindome har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

För hemmalaget betyder resultatet första plats i tabellen. Lindome är på sjunde plats.

Lindome tar sig an Sörgården i nästa match hemma söndag 20 november 19.00.