Seger för Lindome efter avgörande i förlängningen mot Floda

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Lindome avgöra den jämna matchen hemma mot Floda i division 1 västra Götaland herr i innebandy. Slutresultatet blev 8–7 (2–2, 2–2, 3–3, 1–0). Stor matchhjälte i förlängningen blev Oscar Larsson som gjorde det avgörande målet.

|

När Lindome och Floda senast gjorde upp var Floda klart bättre och vann med hela 10–3. Nu kom alltså revanschen för Lindome.

Matchen fortsatte att vara jämn i första perioden. Perioden slutade 2–2 och resultatet var 2–2 efter en perioders spel.

I andra perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 2–2 och resultatet var 4–4 efter två perioders spel.

Matchen fortsatte att vara jämn i tredje perioden. Perioden slutade 3–3 och resultatet var 7–7 efter tre perioders spel.

I förlängningen tog det 1.55 innan Lindome avgjorde till 8–7. Stor matchhjälte blev Oscar Larsson, framspelad av Jacob Hafrén.

Flodas Chriztopher Fåhraeus hade tre assists. Lindomes Jacob Hafrén gjorde två mål och totalt tre poäng.

Lindome har två segrar och tre förluster och 38–41 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Floda har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 34–33 i målskillnad. Det här var Lindomes tredje uddamålsseger den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Lindome på tionde plats i tabellen, och Floda är på åttonde plats.

I nästa omgång har Lindome Kungälv borta i Mimershus, söndag 26 februari 16.45.