Mölndals IBF vinnare mot Burås – avgjorde i förlängningen

Matchen mellan Mölndals IBF och Burås i division 1 Västsvenska dam i innebandy slutade oavgjort efter full tid.

|
Mölndals IBF dam vann mot Burås IK

Först i förlängningen kunde Mölndals IBF avgöra till 4–3 (2–0, 1–1, 0–2, 1–0). Stor matchhjälte med bara 29 sekunder kvar i förlängningen blev Victoria Karlsson som satte det avgörande målet.

Mölndals IBF startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 1.15 slog Victoria Karlsson till på pass av Malou Traste/prytz.

Mölndals IBF gjorde 2–0 efter 13.47, när Victoria Karlsson ännu en gång fick träff framspelad av Evelina Lake.

Burås reducerade dock till 2–1 genom Erica Karlsson med 2.34 kvar att spela av perioden.

Efter 17.43 i andra perioden gjorde Mölndals IBF 3–1 genom Emma Grauss. 3.53 in i tredje perioden slog Selma Andersson till framspelad av Thea Johansson och reducerade för Burås.

Efter 7.10 slog Alma Engman till och kvitterade för Burås.

I förlängningen tog det 4.31 innan Mölndals IBF avgjorde till 4–3. Matchvinnare för hemmalaget blev Victoria Karlsson, på pass av Sanna Lundh.

Mölndals IBF:s Victoria Karlsson gjorde tre mål.

Det här var Mölndals IBF:s tredje uddamålsseger den här säsongen.

Mölndals IBF:s nya tabellposition är åttonde plats, medan Burås är på tolfte och sista plats.

Lördag 27 januari 14.15 spelar Mölndals IBF borta mot Backadalen.