Mölndals IBF föll mot Zenith – efter avgörande i tredje

Mölndals IBF föll hemma mot Zenith.

|
Mölndals IBF förlorade mot IK Zenith innebandy

I tredje perioden avgjorde Zenith och vann matchen i division 1 västra Götaland herr i innebandy med 3–2 (1–0, 1–2, 1–0).

Andreas Jillgart slog till 9.57 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 3–2-mål.

Gästerna Zenith började bäst och gjorde 0–1 redan i matchupptakten. Efter bara 2.06 slog Victor Wennroth till framspelad av Mathias Krook. Efter 5.02 i andra perioden slog Olle Halling till, på pass av Olle Sergård och kvitterade för Mölndals IBF.

David Siitonen gjorde dessutom 2–1 efter 9.32 framspelad av Oscar Bisseberg.

Zeniths Fredric Clywersköld gjorde 2–2 efter 15.07 på pass av Andreas Jillgart.

9.57 in i tredje perioden slog Andreas Jillgart till framspelad av Fredric Clywersköld och avgjorde matchen för Zenith.

Mölndals IBF har en vinst och fyra förluster och 20–27 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Zenith har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 16–24 i målskillnad. Det här var Mölndals IBF:s femte uddamålsförlust den här säsongen.

För Mölndals IBF gör resultatet att laget nu ligger på elfte plats i tabellen, medan Zenith är på tionde plats.

Mölndals IBF tar sig an Kungälv i nästa match borta söndag 21 januari 14.45.