Mölndal föll i förlängning borta mot Hisingen

Det blev en riktigt jämn match när Mölndal hämtade upp underläge mot Hisingen på bortaplan i HockeyTvåan södra A herr. I förlängningen blev Hisingen för starka och avgjorde till 5–4 (1–1, 2–1, 1–2, 1–0).

|

Mölndals lagledare Sven Liedberg kommenterade matchen:

– En match med mycket kamp, som inte lämnade något utrymme för skönspel. Hisingen har utvecklats sedan senaste mötet, samtidigt som vi är på väg ur en svacka. Båda lagen förtjänade att vinna, därför var over time kanske den mest rättvist utgången. Nu ser jag fram emot bättre hockey i kommande matcher.

Karl Trogens stod för Hisingens avgörande mål 3.22 i förlängningen.

Första perioden var jämn. Mölndal inledde bäst och tog ledningen genom David Aspengren efter 15.04, men Hisingen kvitterade genom Robin Andersson i slutet av perioden. Hisingen startade också andra perioden starkast. Laget gick från 1–1 till 3–1 genom mål av Anton Hägg och Johnny Öberg innan Mölndal svarade och gjorde 3–2 genom Wilhelm Ytfeldt. 5.50 in i tredje perioden nätade Mölndals Lucas Högosta och kvitterade för Mölndal.

13.35 in i perioden slog Hisingens Andreas Deak till på pass av Johnny Öberg och Robin Andersson och gav Hisingen ledningen.

Efter 17.49 nätade Felix Dynell framspelad av David Aspengren och Rasmus Sirugo och kvitterade för Mölndal.

I förlängningen tog det 3.22 innan Hisingen avgjorde till 5–4. Matchvinnare för hemmalaget blev Karl Trogens, framspelad av Roberts Stelmahers och Robin Andersson.

Noterbart är att Robin Andersson gjorde ett mål för Hisingen och totalt tre poäng.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Hisingen på sjunde plats och Mölndal på fjärde plats.

Mölndal tar sig an Vänersborg i nästa match hemma onsdag 3 november 19.00.