Lindome utklassat av Floda borta med hela 3–10

Lindome åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot Floda med hela 3–10 (0–4, 1–2, 2–4) i division 1 västra Götaland herr i innebandy.

|

I första perioden var det Floda som var starkast. Laget vann perioden med 4–0.

Floda tog kommandot även i andra perioden. Laget gick upp till 5–0 innan Lindome reducerade.

Därefter kontrollerade dock Floda spelet och innan perioden var över hade laget ryckt åt sig ledningen med 6–1. Floda vann också tredje perioden 4–2 och matchen med hela 10–3.

Oscar Larsson gjorde tre mål för Lindome. Flodas Daniel Jakobsson hade tre assists.

Floda har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Lindome har två vinster och tre förluster.

Det här betyder att Floda nu ligger på åttonde plats i tabellen, och Lindome är på tionde plats.

Lindome tar sig an Kungälv i nästa match hemma lördag 19 november 14.00.