Kållered vann mot Lions på bortaplan

Kållered vann borta mot Lions i HockeyTrean Alltrean södra A. Matchen på torsdagen slutade 1–5 (1–1, 0–1, 0–3).

|

Kållereds tränare Tobias Burford kommenterade matchen:

– En riktigt bra seger på en svår bortamatch. Jag är otroligt stolt över laget, alla krigar och ger allt för vinsten.

Första perioden var jämn. Lions inledde bäst och tog ledningen tidigt genom William Emanuelsson efter 2.05, men Kållered kvitterade genom Robert Sörensen efter 12.18. Kållered gjorde också 1–2 efter 11.11 i andra perioden när Erik Svensson hittade rätt framspelad av Kevin Börjesson. Kållered startade tredje perioden bäst och gick från 1–2 till 1–5 genom mål av Christopher Persson Smith, Nestor Stenson och Kevin Börjesson och avgjorde matchen.

Noterbart är att Kevin Börjesson gjorde ett mål för Kållered och spelade fram till två mål.

I tabellen innebär det här att Kållered nu ligger på andra plats. Lions är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Kållered är Sörhaga/Alingsås. Lagen möts söndag 20 februari 16.00 i Nolhalla Ishall.