Kållered vann i HockeyTvåan Kvalserie södra herr mot Lions

Kållered vann på hemmaplan mot Lions i HockeyTvåan Kvalserie södra herr, med 8–3 (3–1, 2–2, 3–0).

|

– En svår match där vi har det tufft, men otroligt starkt av killarna att vinna, kommenterade Kållereds tränare Tobias Burford efter matchen.

Kållered hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.15 genom Samuel Brage, och gick upp till 2–0 innan Lions svarade.

I periodpausen hade Kållered ledningen med 3–1. Andra perioden slutade 2–2 och ställningen efter två perioder var 5–3.

Kållered fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8–3. Målen i sista perioden gjordes av Fabian Dahlström, Christoffer Lindqvist och Kevin Börjesson.

Kållereds Christopher Persson Smith hade fyra assists, Samuel Brage stod för fyra poäng, varav två mål, Christoffer Lindqvist gjorde två mål och totalt tre poäng och Filip Hedlund gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Lions har startat svagt och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. Kållered har nio poäng.

Nästa motstånd för Kållered är Nittorp. Lagen möts fredag 1 april 19.00 i Kållereds Ishall.