Kållered vann hemma mot Stenungsund

Det blev seger för Kållered på hemmaplan mot Stenungsund i första matchen i HockeyTvåan Kvalserie södra herr, med 8–4 (2–2, 1–2, 5–0).

|

– En jättebra insats där alla bidrar och en en jättebra start på kvalserien, kommenterade Kållereds tränare Tobias Burford.

I första perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 2–2 och resultatet var 2–2 efter en perioders spel.

Stenungsund var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 1–2 och ställningen efter två perioder var 3–4.

Kållered gjorde dock fem raka mål och gick från underläge 3–4 till ledning med 8–4. Det sista målet kom med 31 sekunder kvar av matchen. Därmed tog laget en säker seger.

Nestor Stenson gjorde två mål för Kållered och totalt fyra poäng, Kevin Börjesson stod för fyra poäng, varav två mål och Andreas Wernersson hade tre assists.

Senaste mötet lagen emellan, 2018, slutade med seger för Kållered med 6–5.

Kållered tar sig an Göteborgs IK i nästa match borta söndag 27 mars 16.00.