Kållered föll på hemmaplan mot Bäcken

Det blev förlust för Kållered med 1–6 (1–4, 0–1, 0–1) mot Bäcken i HockeyTvåan Kvalserie södra herr.

|

– Idag hade vi inte skuggan av en chans, Bäcken var för bra idag och förtjänar de tre poängen, kommenterade Kållereds tränare Tobias Burford.

Bäcken hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.22 genom Liam Gullbrandsen, och gick upp till 0–3 innan Kållered svarade.

I periodpausen hade Bäcken ledningen med 1–4. Efter tio sekunder i andra perioden slog Hugo Raymond till, framspelad av Christoffer Tegnander och Axel Nilsson och ökade ledningen för Bäcken. 7.14 in i tredje perioden nätade Bäckens Alexander Esbjörs ännu en gång på pass av Robert Mikes och ökade ledningen för Bäcken. 1–6-målet blev matchens sista.

Kållered har nu nio poäng och Bäcken har 15 poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

Fredag 8 april 19.10 spelar Kållered borta mot Stenungsund.