Kållered föll på bortaplan mot Bäcken

Det blev förlust för Kållered med 0–6 (0–1, 0–3, 0–2) mot Bäcken i HockeyTvåan Kvalserie södra herr.

|

– Vi gör det så bra vi kan efter förutsättningarna. Men Bäcken är för starka för oss Idag. Men stolt över säsongen och killarna, tyckte Kållereds tränare Tobias Burford, efter matchen.

Bäcken tog ledningen efter 17.34, genom Oliver Celec framspelad av Axel Nilsson och Linus Jerksten. Bäcken startade andra perioden bäst och gick från 1–0 till 4–0 genom mål av Mattias Elfström, Alexander Olsén och Philip Dynevik. Bäcken fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6–0. Målen i sista perioden gjordes av Felix Johansson och Oliver Celec.

Bäckens Axel Nilsson hade tre assists, Oliver Celec gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål och Mattias Elfström stod för tre poäng, varav ett mål.

Bäcken har fyra segrar och och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Kållered har en vinst och och fyra förluster.

Det här betyder att Bäcken slutar på första plats, och Kållered på fjärde plats.