Förlust i förlängningen för Lindome i bortamötet med Jönköping

Lindome fick bara med sig en poäng borta mot Jönköping i Allsvenskan västra/södra dam i innebandy. Matchen avgjordes först i förlängningen där Jönköping var starkast, och slutresultatet blev 4–3 (0–3, 1–0, 2–0, 1–0).

|

Nelly Flodin stod för Jönköpings avgörande mål 4.26 in i förlängningen.

Lindome startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 2.45 slog Amanda Lööv Miljevic till framspelad av Jonna Karlsson.

Lindome ökade också ledningen till 0–2 efter 18.45, åter igen genom Amanda Lööv Miljevic på pass av Lina Johansson.

Lindome ökade ledningen till 0–3 efter 19.47, ännu en gång genom Amanda Lööv Miljevic på pass av Therese Landén.

Efter 1.31 i andra perioden nätade Emma Brydolf, på pass av Nelly Flodin och reducerade åt Jönköping. Jönköping reducerade igen 3.46 in i tredje perioden genom Clara Olofsson framspelad av Ella Widell.

4.22 in i perioden slog Saga Lidén till på pass av Elin Knutsson och kvitterade.

I förlängningen tog det 4.26 innan Jönköping också avgjorde till 4–3. Stor matchhjälte blev Nelly Flodin, på pass av Emma Brydolf.

Noterbart är att Amanda Lööv Miljevic gjorde tre mål för Lindome.

Jönköping har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Lindome har tre vinster och två förluster. Förlusten var Lindomes andra uddamålsförlust.

Jönköping ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Lindome är på fjärde plats.

Lindome tar sig an Lindås i nästa match hemma lördag 26 november 15.00.