Delad pott för Lindome och Bergs IK

Hemmalaget Lindome och Bergs IK spelade oavgjort i Allsvenskan västra/södra dam i innebandy, 3–3 (2–1, 1–0, 0–2, 0–0) på lördagen.

|

Det var Lindomes sjätte match i rad utan seger.

Lindome tog ledningen efter sju minuters spel, genom Isabella Landtreter framspelad av Emma Klockargård.

Bergs IK kvitterade till 1–1 efter 12.14, genom Johanna Zetterholm på pass av Stina Tillgren.

Lindome tog ledningen på nytt efter 14.14, återigen genom Isabella Landtreter på pass av Jonna Karlsson.

Efter 19.24 i andra perioden nätade Therese Landén, på pass av Michaela Holmström och gjorde 3–1. Men Bergs IK stod för en grym upphämtning till 3–3 med två mål på bara 0.37. Emma Hagberg gjorde 3–2 efter 18.48 och Wilma Gärtner fullbordade comebacken efter 19.25.

Fjärde perioden blev mållös.

Lindome har två oavgjorda och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Bergs IK har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Lindomes andra oavgjorda match den här säsongen.

Bergs IK ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Lindome är på femte plats.

Lindome tar sig an Katrineholm i nästa match hemma söndag 15 januari 14.00.