Adam Jubel enda målskytt när Mölndal föll

Mölndal fick se sig besegrat i mötet med Töreboda på hemmaplan i HockeyTvåan södra A fortsättning herr, med 1–5 (0–0, 0–3, 1–2).

|

– I dag kändes laget matchtrötta. Vi saknade energi och Töreboda var på hugget och ville visa att de är ett bra lag. Vi fick även stuva om något i femmorna på grund av sjukdom. Men nu hoppas jag vi studsar tillbaka då vi fortfarande kan vinna serien, kommenterade Mölndals lagledare Sven Liedberg.

Första perioden blev mållös. Det var först 6.37 in i andra perioden som Töreboda tog ledningen genom Emil Gustavsson framspelad av Mathias Mörk och Markus Grönlind.

Efter 8.28 i andra perioden slog Tim Olsson till, och ökade ledningen för Töreboda.

Tim Olsson gjorde dessutom åter igen mål, 0–3 efter 18.05 på pass av Adam Willig.

6.14 in i tredje perioden nätade Mölndals Adam Jubel framspelad av Dennis Björklund och Simon Crona och reducerade åt Mölndal. Mer än så blev det dock inte för Mölndal.

10.58 in i perioden slog Törebodas Markus Grönlind till på pass av Erik Carlsson och Sebastian Roos och ökade ledningen för Töreboda.

Efter 15.21 slog Adam Willig till på pass av Tim Olsson och Erik Carlsson och ökade ledningen för Töreboda. Det fastställde slutresultatet till 1–5.

Tim Olsson gjorde två mål för Töreboda och totalt tre poäng.

Töreboda ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Mölndal fortfarande leder serien, sex poäng före Stenungsund.

Mölndal tar sig an Hisingen i sista matchen hemma onsdag 9 mars 19.00.