• Sekretesspolicy för Mölndals-Posten

  Senast uppdaterad: (2017/01/18)

  Mölndals-Posten driver http://www.molndalsposten.se och appen ”MölndalsPosten” som anges i App Store och Google Play Store.

  Här får du information om hur vi använder den data vi samlar in och hur vi  samlar in den.

  Vi använder dina personuppgifter endast för att tillhandahålla och förbättra appen. Genom att använda appen godkänner du till insamling och användning av information i enlighet med denna policy.

  Datainsamling

  Liksom många webbplatsoperatörer, samlar vi in information som din webbläsare skickar när du besöker vår webbplats (http://www.molndalsposten.se.) Denna datainsamling kan innehålla information som datorns Internet Protocol ( ”IP”) adress, typ av webbläsare, webbläsarversion, sidorna i vår webbplats som du besöker, tid och datum för ditt besök, den tid som tillbringas på sidor och annan statistik. Dessutom kan vi använda tredjepartstjänster som Google Analytics att samla in, övervaka och analysera.

  Vi förbehåller oss rätten att uppdatera eller ändra vår sekretesspolicy med kort varsel och du inte bör kontrollera denna integritetspolicy med jämna mellanrum. Din fortsatta användning av tjänsten efter att vi gjort ändringar i sekretesspolicyn på denna sida kommer att utgöra din kvittering av ändringarna och ditt medgivande  av den modifierade sekretesspolicy.

  Kontakta oss

  Om du har några frågor om denna sekretesspolicy, kontakta oss för att redaktion@molndalsposten.se