Två skadade efter bråk – en gripen

En man och en kvinna hittades skadade på en adress i Kållered. Polisen larmades till platsen och grep då kvinnan. Det är oklart om ytterligare personer är inblandade.

Det var strax efter tolv på tisdagen som polisen fick larmet och åkte till Kållered.

– Vi är fortfarande kvar på platsen och försöker reda ut vad som hänt, men de som är inblandade vill inte berätta vad det är som hänt, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen, när klockan var kvart över ett på tisdagseftermiddagen.

När polisen kom till platsen hittades en man och en kvinna, båda var skadade.

– I ett trapphus påträffas en man som har en stickskada i låret eller benet. Han säger att händelsen utspelat sig i en annan trappuppgång och i anslutning till det hittas en kvinna.

Kvinnan ska enligt polisens uppgifter ha någon form av mindre skada på handleden men behövde inte vård. Mannen fick vård på plats av ambulans. Polis grep kvinnan misstänkt för inblandning i händelsen som rubriceras som grov misshandel.

Det finns uppgifter om att ytterligare en gärningsperson varit på platsen, men ingen var kvar i bostaden där misshandeln skulle skett när polisen kom fram.

– Det är svårt att få uppgifter från de här personerna så i nuläget vet vi inte om det är ytterligare en person inblandad, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson på polisen.

Kajsa Lind

kajsa.lind@molndalsposten.se