Arkivfoto: Christopher Kullenberg Rothvall

Två gripna – körde stulen bil

Polisen följde efter två personer i en falskskyltad bil. När de stannade i Krokslätt gjordes en husrannsakan där misstänkt stöldgods hittades.

Det var i onsdags vid halv sju på kvällen som en polispatrull fick syn på en bil med utländska registreringsskyltar. Skyltarna var anmälda stulna i ett internationellt system som polisen använder sig av så när två personer hoppade in i bilen och körde iväg följde polisen efter.

Bilen stannade på en adress i Krokslätt och när personerna, en man och en kvinna, lämnade bilen blev de gripna. Polisen gjorde en husrannsakan i den bostad där mannen bor och hittade då misstänkt stöldgods i form av kläder och och id-kort.

När polisen kollade bilens chassinummer visade det sig att bilen stulits i Borås och efter det hade någon satt på de stulna skyltarna som hörde till ett annat fordon.

Mannen som är i 25-årsåldern och kvinnan som är i 30-årsåldern är tidigare kända av polis och båda är nu misstänkta för att ha stulit bilen och för stöld alternativt häleri med tanke på det gods som hittades i lägenheten.

Kajsa Lind

kajsa.lind@molndalsposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar