Arkivfoton

Tre inbrott i bostäder – smycken stals

Två villor i samma område drabbades av liknande inbrott under veckoslutet. Dessutom anmälde en annan person att de drabbats av inbrott både i bilen och bostaden inom loppet av två dagar.

Två villor i Krokslätt anmälde under helgen att de haft inbrott. Det första ska ha skett på Snöflingegatan på fredagskvällen. Tjuven hade då brutit upp ett sovrumsfönster och tagit smycken och kontanter i olika utländska valutor.

Precis samma tillvägagångssätt använde också tjuven som bröt sig in i villan på Snöhöjdsgatan någon gång på eftermiddagen eller kvällen på lördag. Även därifrån hade smycken blivit stulna. Polisen misstänker att stölderna hör ihop och ska undersöka platserna för att se om det går att säkra några spår.

Drabbad av dubbla inbrott

På lördagen anmälde också en person att hen haft inbrott i sin bostad på Ängbackevägen. Det är oklart vad som stulits. Däremot hade personen också drabbats av inbrott i sin bil kort före bostadsinbrottet.

Personen var en av de som drabbats av inbrott i sina bilar på natten mellan onsdag och torsdag vilket Mölndals-Posten tidigare berättat om.

Läs mer: Tre rattar stulna från BMW-bilar

Kajsa Lind

kajsa.lind@molndalsposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar