Lars-Eric Frendberg underhöll på månadsmötet. Foto: Privat

Träffpunkterna på agendan på månadsmötet

 Kållered PRO

Måndagen den 9 oktober 2017 hade Kållereds PRO månadsmöte. Ingierd hälsade alla välkomna och dagordningen fastställdes. Vi hade fått en ny medlem. Berit hade varit på ett möte med Mölndals stad. Man vill dra in på kommunens medverkan i träffpunktsverksamheten genom att överlåta en del av arbetet på till exempel lokala föreningar, typ PRO. Då vi redan har en herrklubb som kommer till Träffpunkten en gång i veckan, så kan vi inte bidraga med mera.

Cirkeln Min hembygd kommer att starta torsdag 19 oktober klockan 19 och fortsätta varannan torsdag höstterminen ut. Vi får ett föredrag om Josefssons glas och porslin i Göteborg. Föredraget hålls den 21 november klockan 18 i vår egen lokal. Det blir julbord på Liseberg den 8 december men först kommer höstfesten den 20 oktober klockan 18, också den i vår egen lokal. Pris 225 kronor.

Efter kaffe och goda smörgåsar underhöll Lars-Eric Frendberg med sång och musik. Vid lotteridragningen var det några, som blev lyckligt lottade. Därefter avslutade Ingierd mötet. 

Kajsa Sjöström

Relaterade artiklar
Fler artiklar