Till vänster är den barnvagn som lämnades kvar utanför huset och som är likadan som den stulna vagnen bortsett från att den har gråa istället för svarta hjul. Till höger är en bild på ett sådant fårskinn som fanns i den stulna vagnen. Foto: Privat

Stal barnvagn – lämnade kvar en annan

På måndagsmorgonen upptäckte Emma Kättström i Lindome att någon hade stulit sonens barnvagn och istället lämnat kvar en likadan vagn fast i sämre skick.

Det var efter en tur till affären som Emma Kättström upptäckte vad som hänt.

– Jag såg en hög med papper under vagnen och tänkte först att jag lämnat något men då såg jag att det inte var samma vagn.

Vagnen som istället stod parkerad utanför radhuset där hon kvällen innan lämnat sonens vagn var likadan men i sämre skick och med gråa hjul istället för svarta.

– Jag blev helt chockad. Jag har haft hans vagn stående utanför vår dörr vid många tillfällen och det är många här i området som har cyklar och grillar utanför huset, säger Emma Kättström och fortsätter:

– Det är märkligt att man går och tar saker men att ställa dit en annan vagn som är exakt likadan är ännu konstigare.

Hon lade en bild på vagnen i en Facebookgrupp men har ännu inte polisanmält den som stulen. Att någon skulle ha misstagit sig och tagit fel vagn tror hon dock inte är möjligt med tanke på att den stod utanför deras hus.

– Jag är mest ledsen över att det fårskinn som min lillasyster gjort åt mig och som var i vagnen.

Vagnen försvann någon gång mellan söndagskvällen och måndag morgon.

Kajsa Lind

kajsa.lind@molndalsposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar