Anette Yngvesson, vd på Fraktkompaniet, blev årets företagare 2015. På onsdag delas utmärkelser ut till bland annat Årets företagare och Årets uppstickare 2016.

Snart utses årets företagare

På onsdag kväll kommer en rad entreprenörer att prisas i Pedagogen park av Företagarna i Mölndal.

Precis som tidigare år kommer organisationen Företagarna att dela ut priser till Årets företagare och Årets uppstickare, även Företagarnas eget hederspris delas ut på onsdag.

Förra året blev Fraktkompaniets vd Anette Yngvesson utsett till Årets företagare i Mölndal. I motiveringen stod att ”företaget är ett av Sveriges snabbaste växande transportföretag och det enda i branschen som klimatkompenserar.” På frågan hur Fraktkompaniet lyckats svarade Anette Yngvesson förra året: 

–Jag tror att jag är väldigt bra på att välja rätt medarbetare, som är engagerade och gör ett bra jobb. Det är en ny tid med nätet, mejl och uppkopplingar, så vi har en organisation som är väldigt omställningsbar. Vi ger snabba besked till våra kunder, det tror jag är en bra tillväxtfaktor.

Bland pristagarna de senaste året finns även Lars och Jenny Nilsson som driver musikstudion Nilento i Kållered, Lennart Larsson på fastighetsbolaget Husvärden och Rickard Sigvardsson på IT-teknikföretaget Textalk.

Nästa vecka berättar vi om årets pristagare på molndalsposten.se

Annelie Ivarsson Moran

031-86 84 25

annelie.ivarsson@molndalsposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar