Föreningen Gamla Krokslättspojkar åt julbord på restaurang Tegel i Krokslätts fabriker. Foto: Bill Johansson

Resumé över höstens aktiviteter

Gamla Krokslätts-pojkar

Föreningen har under hösten haft prominenta gäster som underhållare på våra träffar. Vi började I augusti med Erik “Myggan” Uddebom som berättade lite om sin händelserika karriär. I september kom Bert-Ove Lundqvist som spelade, berättade och sjöng. Vi fick en liten sång, författad i stunden till oss.

I oktober kom en “gammal” Krokslättsbo, Sonny Karlsson, tränare i Häcken, och talade om sin karriär. Där fick vi en liten psykologisk lektion, om hur man motiverar en gäng till att göra mer tillsammans. Christer Paulsson med sin kompis Göran kom i november och spelade och sjöng av hjärtans lust. I december var det julfest på restaurang Tegel inne i Krokslätts fabriker som sig bör. Julmaten som vi bjöds på, var bland det bästa på många år. Kocken hade bemödat sig, som vi sade förut.

När vi långt omsider ätit färdigt, trodde vi, dukades det fram ris al a Malta med saftsås och kaffe. Götaflickorna spelade under kaffet och vi njöt. Trevligt sällskap, bra musik, mätt och belåten, vad kan man mer begära.

Bill Johansson

Relaterade artiklar
Fler artiklar