Snart kommer publiken till Möllan. Foto: Elvira Linderot

Redo för premiär!

I kväll smäller det. I ett näst intill fullbokat Möllan har Mölndalsrevyn premiär och det utlovas skämt om allt från politik till vardagsproblem.

– Det känns pirrigt, säger producenten Hanna Johansson.

Klockan 18.00 är det dags. Då kliver revyskådisarna upp på scen för att spela årets föreställning ”Fejk – en äkta revy”.

–  Jag känner mig väldigt, väldigt pirrig och förväntansfull. Det är ganska nervöst när man ska sitta i salongen och titta på för det finns inget mer man kan göra. Men jag tror det kommer bli väldigt bra, säger Hanna Johansson som är producent för föreställningen.

I år är det åtta personer i ensemblen, varav fyra är helt nya. Några veteraner är det också, bland annat Lena Gustafsson som gör sitt 22:a år i Mölndalsrevyn.

–  Det är riktigt vassa texter i år, har hon tidigare sagt till Mölndals-Posten.

En annan som varit med länge är Karin Mickelbo. För henne blir det 18:e året på scen.

– Några välkända figurer kommer att komma tillbaka! säger Lena Gustafsson.

Vilka det är vill hon inte avslöja, det återstår att se under premiären klockan 18.00. Producenten Hanna Johansson ser fram emot att få se föreställningen.

– Jag hoppas att det blir en glad och peppig stämning så att att ensemblen snabbt släpper nervositeten och har roligt och lirar. De har stenkoll på sina nummer så nu är det bara att köra järnet, säger hon.

Efter kvällens föreställning spelas revyn ytterligare fjorton gånger med final den 24 februari.

Senare ikväll kommer en längre artikel och bilder från föreställningen.

Elvira Linderot

Relaterade artiklar
Fler artiklar