Mikael Cwyl och hans företag Inteleon SMS park är nominerade till ett fint företagarpris. Pressfoto

Mölndalsföretag nominerat till entreprenörspris

Mölndalsföretaget Inteleon SMS Park är nominerat till Entrepreneur of the years regionfinal nu på måndag.– Det känns väldig häftigt, säger Mikael Cwyl, en av grundarna.

Entrepreneur of the year är en global företagarutmärkelse som funnits i över 30 år. Nu på måndag avgörs regionfinalen i väst, där vinnaren går vidare till riksfinalen. Vinnaren där kommer sedan att gå vidare till den internationella tävlingen.

Mikael Cwyl är stolt över att hans företag är nominerat till utmärkelsen.

– Det är jättehäftigt. Det är lite svårt att reflektera över det så här mitt upp i allt. Men det är härligt att få uppskattning för det man gör, som ett kvitto på att det man gör är bra.

Varför tror du att ni blev nominerade?

– Bra fråga. Men jag har hört att vi är inspirerande. Vi driver ju ett av de snabbast växande techbolagen i Sverige och det går bra för oss. Sedan är det ju inne med software, det är rätt i tiden.

Han förklarar att hemligheten till framgång är mycket slit.

– Det är jättehårt jobb som ligger bakom våra framgångar. Vi har haft som mål och vision sedan dag ett att bli framgångsrika. Sedan tänker vi mycket på användarvänligheten för kunderna, vi vill göra det så smidigt som möjligt.

Vad ska du göra om du vinner?

– Klappa mig på axeln, hehe. Men det är en resa som jag har gjort tillsammans med medarbetarna, och det är häftigt. Det är en riktig kick att få höra när medarbetarna är nöjda. Eller när kunder hör av sig och säger att vi är den bästa tjänsten. Det är mycket slit, men också mycket skratt i jobbet.

Anna-Maria Holmgren

redaktion@molndalsposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar