Mölndal kan vinna pris för sin utveckling

Tack vare stora byggprojekt och stadsutveckling kan Mölndals stad vinna pris på Fastighetsgalan. Mölndal är en av sju nominerade i kategorin Årets tillväxtkommun.

Mölndals stad har nominerats till Årets tillväxtkommun och kan vinna pris på Fastighetsgalan i slutet av januari. Priset delas ut av World in Property som förmedlar nyheter och ordnar konferenser inom fastighetsbranschen.

Årets tillväxtkommun behöver inte nödvändigtvis ha haft den starkaste ekonomiska tillväxten eller den högsta inflyttningen. Däremot ska vinnaren ha arbetat hårt för att locka till sig nya byggprojekt och med att utveckla stadens stads- och infrastrukturprojekt.

– Att vinna priset skulle vara en stor ära och ett tecken på att vårt arbete går åt rätt håll, säger Mölndals näringslivschef Carina Kloek-Malmsten, på Mölndals stads hemsida.

Vinnaren koras av en jury som består av representanter från bland annat Business Region Göteborg och Business Region Stockholm. Förutom Mölndal är Botkyrka, Helsingborg, Lund, Nacka, Solna och Uppsala nominerade.

Elvira Linderot

elvira.linderot@molndalsposten.se